glagagagala

Tjololo! Har tråkigt och alla bara sticker iväg ): HIHIHI
Och nu ska jag äta och sen vill jag se på fiiiilm! eller sims hihi! Vilket tråk jag är som sitter hemma på en fredag kväll HAHAHA... Gööööhhhttt!

Imorrn bär det av! Kommer bli skittråkigt som fan och lalala. Hoppas det är god mat där. Och att vi inte stannar så länge, heheh!


Hejdåååå!

HEMMA

HEMMA och har nyss ätit lasagne! Svinigt gott och jag har lite bull nu :(( Det var massa mys att träffa isabelle idag :) fikade på espresso house och satt där jävligt länge och snackade skit. Men det är klart; har man inte träffats på länge så har man inte det och då snackar man som in i!! :D HÖHÖHÖ!

Men ja, efter att ha varit på espresso så stack vi hem till henne och snackade ännu mer, hihi! Hennes bror kom där och sa åt att att klicka på en jävla penna som tydligen skulle ge en slags "stöt" ASLÄSKIGT och jag gjorde det flera gånger, hehehe ;) OCHALLATYCKTEJAGVARASMODIG!

Men nu ska jag på toa, hejdå!

Tivoli!

Har varit på tivoli i danmark idag :D mysigt som en isbjörns rövhål (vänta lite nu..?) och mår som ett svin just nu, men sånt är livet! CC:

Imorrn blir det att träffa en gammal klasskamrat och fika inne  lund, sweet! (: och sen vet jag inte vad, blir väl att man hitte på något ^_____^

Jag är astrött och snurrig :(

Och varm! BLÄ!

Jaja. hejdå-

Nääääääääääääääää

Palla rubriken, huhuhuhuh! Jag bara klagar och klagar, klagar ganska mycket. Men vi bor i sverige där vi alla klagar, så enkelt är det!
De som klagar på att svenskar klagar för mycket föregår ju inte med särskilt gott exempel.

Hihi

Läser "Dagen min dotter blev galen", den är galet hemsk :( usch, kan inte föreställa mig hur det måste ha känts, att se sin dotter bli en främling för en.

UH! Tivoli imorrn, jippi! :D Eller, bara kanske :( BUHU! Beror ju på omständigheterna ju, typ haha!

Helt osammanhängande, men vem bryr sig? På lördag är det släkträff och jag är skakis som fan. Eller nej, skojja. Men helt ärligt så har jag inte träffat en människa från mammas sida, och så BOM kommer det 60 pers som man inte känner! WOW! Fett ballt azzå, hihihi! Håppas att det finns mycket maat där :DDDD Wohoooooooo typely!

Men äh, ska äta en nektarin nu. Hejdå!!!!!

01.01!!!

Jag läste nyss HEELA min blogg, och jag är ju helt störd! Men åww, minnen <3<3 THIHTHIH!

Åh,  nu vill min kompis läsa min blogg! Jag orkar inte :c Fan, pinsamt ju.

Ehehehe, mogen jag är va? Hihi, nej!

Äh, nu orkar jag inte skriva mer, så hejdå idioter! :DDD

Hehe, den gubben är min favorit ju...

Nattinlägg

Jag borde verkligen ta och blogga mera ju! Lixom min blogg är ju faktiskt kul att läsa!
Det är ju faktiskt roligt att läsa en massa skit :)))) THIH c:

Jag är helt BESATT av c-smileys, gör de hela tiden ju! :C Men de är så sööööta :D Jag menar, KOLLA på de c: som små bebisar ju!
HEHEHEHEH =)) Jag är ju fan störd i HELA huvudet.


Åh, jag hade ett sånt jävla najs sommarlov innan, typ början av sommarlovet C: Var med en massa kompisar typ heeela tiden :DD eller hela tiden är väl att ta i... Jävligt mycket. Men jag är eremit och introvert :))) så det var mycket då, för att vara jag.
Men nu? Nu är jag helt dum i huvudet och trött på mig själv, står nästan inte ut ):)):

varför är jag en sån... tråkig människa? Åh, åh, åh... Nu kommer alla depptankar. Fannnnta DDD;


ehehehe, bye era små nötfärsar!

rubrikjävel

Åh, känner att alla bara är så omogna och disselidissar mig :((((((((( så omoget, vad har jag gjort!?!?

Läser noveller på internet, så myyyyyssigt! 8D

Funderar på att gå och lägga mig, nattipatti.




NNUUUUEEEWWWW

Tänker inte...

Nej, jag tänker inte hålla på att kämpa med att få bort min äckliga mage. Ska gå omkring i bikini med stolthet och SKITA i om alla tycker jag är vidrig. VAD SÄGS OM DET????

Och ja, Jag tänker inte hålla på att steeeeeeka mig. För jag kan ju inte bli brun, så jag tänker inte pressa mig i solen i flera timmar. NEJ NEJ NEJ!
Solarium? Palla....

Jag ska bara käka, käka och käka tills jag blir mätt ^^ HAHAHAHAHA! Alla kommer spy när de ser mig....

hihihi
RSS 2.0