Tur att man inte är skådespelerska!

Jag och min systar gjorde nyss en icke-orginell film med lillsyrrans nya mobil. Filmen handlar om mobbning! Vad bra, eller hur? Om det varit en seriös film ja! Nu handlade det om Töntelina (Jag) som går i femman och studerar norgehistoier (wtf?) sen går hon förbi en särkild tron där coolingen sitter (som går i sexan men är 17 år) och runt henne är hennes följeslagare. Töntelina blir fälld av den så kallade coolingen och sen är handlingen väldigt oseriös och dum! Jag är en värdelös skådespelerska och tur det att man inte är med i en sådan fin film där man förstör det hela med dåligt skådespel! Heheheh


"Bröllopsfotografen" var riktigt bra! Min syrra tyckte det var en "typiskt svensk film" och alltså skitdålig! Men jag tycker svenska filmer är rätt så charmiga! Dessutom så  var musiken i början najs och därmed kameravinklarna ^^ Jepp, jag sätter stort intresse för just kameravinklar, hehe ;P
Jag är annorlunda ^^


Fröken annorlunda, det är jag det! Men nu orkar jag inte skriva mer, ciao!

I Kristianstad

Ska på bio ikväll, har precis varit på stan och köpt biljetter ^^ "Bröllopsfotografen" blev det, men ärligt så verkar den inte så bra "/ Men farmor ville se den, så vi bestämde oss för att köpa MYCKET godis som kompensation (y)


Det känns som om jag kommer att gå upp en del i vikt nu den här veckan; Hos Farmor och Farfar gör man ju nästan alltid det, med tanke på all fika och sånt (men gott är det iallafall!)
Sen på torsdag ska jag och Ag göra pannkakor (MUMS!) och då äter man väl en del där.. Fast jag skulle skaffa ett bankkort också den dagen. Så jag får väl se hur det blir med det.
På fredag är det filmkväll,  och vad gör man inte då, jo; Man äter en del godis ofc.

Har redan börjat få en stor mage och jag har varit här i en dag, asg! XD

Varför kan inte jag vara en sån där människa som kan äta hur mycket som helst utan att bli fet? "/ jag blir tjock jättesnabbt (Fast inte lika mycket nu som innan jag blev 'vegetarian') och det suger balle!

VISSERLIGEN (Ops, Caps Lock) så lär ju de som kan äta hur mycket som helst nu får problem senare när de blir äldre. Men det kommer säkert jag också få, så vad spelar det för roll??

Ibland beter jag mig som om jag kunde äta hur mycket som helst och trycker i mig, fastän jag är mätt! Det är en jättedålig vana- Men mat är ju så gott!

Jag måste sluta äta så mycket... Sen när höstlovet är över... Hihihihi


<3

Bloggtime! :D Yeaaay

Jojomän, ska blogga idag igen. - Jag är kass på att skriva en inledning. Speciellt när det inte är så seriöst... Fast varför ska inledningen vara bra om den inte är så seriös då? Jag är kass på att komma på rubriker också.


Ska dra vidare mot Kristianstad nu, snart.. VAD MYSIGT! Och hela tiden hoppas jag på att någon hittar den här bloggen och faktiskt läser igenom den. Fast antagligen är detta bara waste of time. Det är bara en massa bullshit här, faktum är att jag aldrig någonsin kommer att skriva något intressant här. För det finns ingen sån kategori i min hjärna, bara massa strunt.  Särskilt djup är jag inte heller, som när det kommer prat om livets mening, så slutar det med att ingen fattar det jag vill säga, eftersom det inte finns någon mening i det, alls.


Jag har nog verkligen bra självförtroende..
Fast jag antar att jag inte är den enda i samhället som har brist på självförtroende, men ibland har jag bra :) Det är fina stunder då, för då känns det som om ingen kan knäcka en. Man är lixom överlägsen, mohaha!


Seeee, jag kan visst ha bra självförtroende x)


Jag vet inte vad jag ska skriva mer.. Bara att allt känns fucked up på fredag. Ska ha filmkväll med ett par polare, och såklart blir det problem med filmer. Vissa vill se den, men det vill inte andra o blablah blah!! Ibland är det jobbigt att ha kompisar. Fast vill ju inte vara utan dem.


Märker att jag inte följer någon röd tråd här, vilket måste vara jobbigt att läsa (om någon nu läser den här skiten)
Men jag bara skriver det som kommer upp i mitt huvud, och det är en del oreda där!

Jag lär mig väl snart hur man skriver en riktig blogg, haha ;D


Ses <3<3

Hmm

Hmm, man kanske borde ta och lägga sig...



Problemet är att jag inte ORRRKAAAR gå och lägga mig.


Vad jag är sjuk i huvudet

Lördaaag :)

Hoho ja! Anda inlägget nu va! Även om ingen läser det jag skriver (Mjo, kanske några enstaka...) så tänker jag fortsätta iallafall ^^
Det är nämligen kul att skriva blogg (y) Jojomän, jag sitter hela dagarna och längar efter att få skriva i den (Det är faktiskt sant... Även om detta bara är andra dagen xD)

Vad jag gjort idag? Jo, var i Malmö med Ella och hennes kusin Ina ^^ Shopping ÄR energikrävande, har fortfarande ont i benen ._.' Jag köpte faktiskt inte så mycket, vi strosade mest runt i olika affärer. Provade en del kläder för den delen xD Speciellt BH:ar, ibland är man faktiskt väldigt glad över att vara tjej. Titta på alla fina Bh:ar vi har, hihi!

Men ack, alla hemlösa människor som strosar runt i stan. Man får sån ångest och tycker bara synd om människorna. Åh! Man vill så gärna hjälpa dem, men vad kan JAG göra?
Jo, kanske stödja organisationer som hjälper dem. Det får man ta och göra... Heh



Jag hade tänkt klaga på en sak, min dator. Men jag tror jag ska hoppa över det, med tanke på att jag borde vara glad som har en. Vara glad över hur jävla bra jag har det...


Start!!

Hihihihi, nu har jag också skaffat blogg. Fast jag må vara sen med det, men ändå!

Hehe, en amatörvariant också. Är så jävla oteknisk som man kan bli- Jag har inte ens en egen hemsida =o
Fast o andra sidan; Vad ska jag med den till? Inte en jävel kommer att läsa den här tönt bloggen ändå! Vad skulle de göra på min hemsida då?

Nej, tackar för bilddagboken! :) Jag dissar facebook stenhårt  (OMG!) För det är ingen som kommentar det jag gör ändå ._.' Dessutom så ska man bara ha så många vänner som möjligt, det är det som är viktigast. Kommer jag där med mina ynka 27 vänner, haha!


Wie, det är fredag och nästa vecka är det LOV! :D Det känns verkligen välförtjänt nu :) Slipper jag människorna på skolan, mohaha!

Nä, men det var ett stort prov nu idag (som egentligen inte var så stort, men det visste man inte då man pluggade) och satt i princip varje dag denna vecka och pluggade =o Blir fan glad om jag får godkänt, hah!

Det gäller att ha så låga krav som möjligt, eller inga alls. Då lär man inte bli besviken :)

Fast längst inne har man nog alltid det.. Och det är ju inte bra. Heh




Nä, detta var kul att skriva med! :D Detta ska jag nog göra i fortsättningen (y) Även om ingen läser det. Men det är skitsamma!!! ^^


Bye <3

Välkommen till min nya blogg!

Jajemän!

RSS 2.0